Light breeze. Colorful leaves. It must be autumn! – De kleuren in de natuur zijn prachtig op dit moment én zijn meteen een inspiratiebron voor ons interieur. In deze blog staan tegels in herfstkleuren centraal. Door de toepassing van tegels binnen het kleurenpalet van de herfst, haal je het najaar naar binnen! Dit seizoen kun je de mooiste najaarskleuren naar hartenlust combineren!

Natuur- of aardetinten (zoals bruin- en groentinten, taupe, beige, geel, oranje en terracotta) zijn tinten die je interieur een instant warme en comfortabele vibe geven. Door het gebruik van voornamelijk donkere aardetinten wordt er een intieme sfeer gecreëerd.  Decoreer je interieur met materialen zoals hout, zachte stoffen en warme verlichting voor een sfeervol resultaat!

De vloertegels in bovenstaande foto komen uit onze 1857-serie. Deze serie is te herkennen aan de klassieke patronen uit het midden/eind van de 19e eeuw en kenmerkt zich door de vintage ‘geleefde’ uitstraling. Naast deze warme, aardse terracotta tinten hebben we ook de grijze variant in onze collectie. Naast de 12 patronen die deze serie rijk is, zijn er ook nog zes basiskleuren beschikbaar, die zowel in combinatie met de patroontegels als los te gebruiken zijn.

/ls het op tegels aankomt zijn, naast kleuren en structuren, ook vormen essentieel. Naast de keramische patroontegel (afkomstig uit een kleurrijke serie!), laten we je ook twee verschillende hegaxon tegels zien. Deze tegelvorm past precies binnen de najaar trends van nu! De ‘hexagon’ keert terug in allerlei maten, kleuren en texturen, waarmee ze een unieke en esthetische look creëren. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder reliëf.

Binnen het kleurenpalet van de herfst hebben we bijpassende Azulejos voor je uitgezocht. Van boven naar beneden: Amarillo Miel, Naranja, Verde Cobre en de Verde T-2. De azulejos is een handgemaakte wandtegel, die wordt gemaakt in een klein atelier in L’Acora. In het binnenland van Spanje geven beoefende vakmensen vorm aan deze retrotegels. De prachtige glazuren en het craquelé effect maken deze tegel een echte must-have! Met bijna 50 verschillende kleuren is het assortiment breed en veelzijdig.

Bovenstaande keramische patroontegel is nieuw in ons assortiment. Kom gerust langs in onze winkel in Maarssen om deze serie te kunnen bekijken. Binnenkort ook via deze website te zien en verkrijgen!

Share: