THE STREETFOODCLUB: een exotisch interieur in combinatie met onze tegels!

 

Lars Verkroost Photography

Brunch, streetfood, dineren, een cocktail…het kan allemaal in THE STREETFOODCLUB, dé nieuwe hotspot in het centrum van Utrecht (Janskerkhof). In dit pand, waar voorheen café Broers gevestigd was, is inmiddels een verrassend horecaconcept gestart! Een echte ‘happy place’, met een ruim assortiment aan wereldse gerechten.  Het aanbod is voornamelijk geïnspireerd door Azië en Zuid-Amerika, maar ook op andere werelddelen. Zoals THE STREETFOODCLUB het zelf omschrijft: ‘We nemen je graag mee op een foodtrip: van de sloppenwijken van Mexico naar de straten van Bangkok’!

Deze kleurrijke aanwinst in de stad heeft een kenmerkend en ‘smashing’ interieur.  Alles is een contrast, maar wordt gecombineerd op een interessante manier. Vrolijk gekleurde muren, verschillende stoffenstructuren, een glas-in-lood-plafond en marmeren details in combinatie met veel groen. De interieurontwerpers van deze plek hebben gezorgd voor een sprankelende ruimte met een absoluut wow-effect! En last but not least: onze patroontegels maken het plaatje helemaal af!

In deze setting is gekozen voor onze keramische Patroontegel Line Graphite. Dit is een praktische en onderhoudsvrij alternatief voor een cementtegel en is een mix van traditie en modernisme. Zowel Oosterse als Westerse invloeden vormen de basis van deze mooie serie vloertegels. In The Streetfoodclub is gekozen voor eeuwenoude vormen in klassiek zwart-wit. De Line Graphite is op meerder manieren te leggen, bijvoorbeeld in vierkanten of juist in een visgraat-motief. Deze tegels horen bij onze Marrakesh-collectie. Een grafische collectie met 2 decors en 4 verschillende kleuren, waarmee je diverse patronen kunt maken.

Lars Verkroost Photography

Een medewerker van THE STREETFOODCLUB omschrijft de vloer als ‘Ideaal voor in de horeca; dit materiaal is makkelijk schoon te houden. Het komt natuurlijk wel eens voor dat er eten of drinken op de vloer terechtkomt, maar dat is met een vochtig doekje snel weer schoon gemaakt!’ Twee dames, die een tafel met goed uitzicht hebben uitgekozen, vertellen me dat deze vloer ‘met fancy uitstraling’, slim gekozen is bij de rest van het interieur. ‘Het patroon in deze tegels past goed bij de sfeer in deze club. Het is slim dat er voor zwart-wit is gekozen, omdat de rest van het interieur al zo kleurrijk is. De vloer maakt de ruimte nog levendiger!’ Dat is ook voor ons een mooi compliment! Ik kan me zo voorstellen dat THE STREETFOODCLUB door het aanbod en fotogenieke interieur een echte ‘place to be’ is geworden!

Share: